Kunststof schuifpui

Goedkope kunststof schuifpui

Op zoek naar een goedkope kunststof schuifpui? Goed nieuws. We leveren, plaatsen en monteren de goedkoopste kunststof schuifpuien met de beste kwaliteit. Allemaal gemonteerd volgens richtlijnen van VKG en Schuco zelf.

Een schuifpui is momenteel waardevermeerdering nummer 1 voor uw woning. Dat betekent dat uw huis direct meer geld waard is met een nieuwe kunststof schuifpui. Dat geldt alleen als de schuifpui voldoet aan alle eisen van het bouwbesluit. Juist daarom is de kwaliteit van uw nieuwe schuifpui van belang, net als de montagewijze. Een schuifpui moet goed isoleren, inbraakbestendig en makkelijk te bedienen zijn. Op alle punten bent u bij ons aan het juiste adres met een Schuco schuifpui!

De beste kunststof schuifpui die momenteel gemaakt wordt is de Easy Slide van Schuco. Scherp in prijs, en levenslang wooncomfort gegarandeerd. Deze schuifdeur kost gemonteerd en al rond de 6000 Euro. 100% Probleemloos. Zie hier de folder van de Schuco Easy Slide schuifpui

Schuifpui online kopen

Wilt u alleen een schuifpui bestellen? En deze zelf plaatsen? Het is sinds kort mogelijk om direct een schuifpui op maat te bestellen. U stelt de pui zelf samen qua afmeting en kleuren etc. De schuifpui wordt dan gratis bij u afgeleverd. Bestel uw Schuco schuifpui online op kozijnenverkoop.nl.

Hefschuifpuien

Er worden tegenwoordig slechts hefschuifpuien geleverd. Omdat de kwaliteit van de hefschuifpuien zich de laatste jaren flink doorontwikkeld heeft is het verschil in kwaliteit dusdanig groot geworden dat de kiepschuifpuien geheel uit de markt verdwenen zijn, behalve bij achtergebleven leveranciers.

Uiteraard kunnen we nog wel kiepschuifpuien maken maar dan alleen als de totale breedte afmeting niet groter is dan ca 2 meter. Tot 2 meter is een kiepschuifpui nog een goed alternatief als vervanging van bijvoorbeeld een achterdeur met zijlicht.

In alle andere gevallen gaat onze voorkeur uit naar de hefschuif-variant.

Schuco Easy slide schuifpui

De Easy Slide Schüco Corona CT 70 HS is een constructie op basis van het Schüco Corona CT 70 systeem. Met thermisch gescheiden hefschuifdeurdrempel en versterkingsprofielen staat de Easy Slide garant voor de allerhoogste isolatie waardes.

De drempel van de hefschuifdeur is zorgvuldig samengesteld zodat er een luchtdichte ontkoppeling tussen binnen- en buitenbereik plaatsvindt. Dit nieuwe afdichtingssysteem zorgt daardoor voor maximale wind- en slagregendichtheid en voor optimale geluidsisolatie. Uiteraard voldoen alle sluit en dichtingssystemen aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakwering en veiligheid.

Alle Schuco Easy slide schuifpuien kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden

Schuco Thermoslide schuifpui

Toch meer isolatie nodig? Of wellicht geeft de bouw van uw woning de voorkeur aan een nog meer stevige, duurzamere en sterkere optie?

Dan heeft Schuco ook nog de thermoslide schuifpui. De allerbeste optie welke ook zeer geschikt is voor nog grotere puien. Denk dan aan afmetingen van totaal 5 meter of meer.

Ook deze thermoslide schuifpui wordt door ons vakkundig en professioneel gemonteerd en afgewerkt voor levenslang onderhoudsvrij.

De thermoslide schuifpui is zeer geschikt voor tripple HR+++ glaspartijen.

Ook de thermoslide schuifpui kan in alle kleuren worden geleverd. Vraag meer informatie aan onze adviseur.

Schuifpuien zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar ook in diverse uitvoeringen. De meeste schuifpuien bestaan uit 2 delen, maar er kunnen ook meerdere schuivende delen zijn.

Denk aan grote schuifpuien die uit soms wel 4 delen bestaan. Bij een 4 delige schuifpui kunnen er vaak 2 delen geschoven worden.

Prijs kunststof schuifpui van Schuco

Een veelgestelde vraag is natuurlijk: Wat kost een schuifpui van Schuco? Of wat is de prijs van Schuco schuifdeuren? Natuurlijk is de afmeting belangrijk, net als het type schuifpui. De prijs van onze meest verkochte schuifpui inclusief montage en garantie ligt bij een afmeting van ca 3 meter breed en 2 meter hoog zo rond de € 5000 euro.

Via deze site geven we altijd de voorkeur aan totaalprijzen. Zo krijgt u een prijs inclusief een volledige montage en afwerking van onze kunststof schuifpuien. Daardoor weten wij zeker dat alles gebeurt zoals verwacht mag worden. Daarom kunnen we maar liefst 20 jaar garantie afgeven op onze kunststof schuifdeuren van Schuco.

Dubbele schuifpui

Natuurlijk kan een woning ook een grote opening onderverdelen in meerdere vakken. Denk dan bijvoorbeeld aan een 4-vaks verdeling. In zo’n geval kan gekozen worden voor een schuifpui in 4 delen.

Dit is eigenlijk een dubbele schuifpui. De gehele pui bestaat vaak uit 2 schuivende delen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden geopend.

Plisse hordeuren voor schuifpuien

We leveren natuurlijk ook mooie hordeuren. Voor een schuifpui wordt een plissé hordeur gekozen. Deze kunnen worden gebruikt tot een lengte van 2 meter.

Heeft u een grotere opening, bijvoorbeeld bij een 4 delige schuifpui of openslaande deuren wordt gekozen voor een dubbele plissé hordeur.

Zo kunt u alles lekker openzetten zonder dat vliegen, muggen of andere insecten in uw woning kunnen komen.

Vooral op warme zomeravonden is dit een extra woongenot, en geniet u extra van uw grote schuifpui.

Zoals hiernaast is afgebeeld bestaat deze pui uit een dubbele schuifpui, of 4 delige schuifpui.

In dit geval is gekozen om de middelste delen naar buiten te kunnen schuiven

De voordelen van een dubbele schuifpui zijn:

  • grote opening in het midden
  • geen ruimteverlies zowel buiten als binnen
  • kan niet dichtwaaien
  • met 2 vingers te openen
  • goed isolerend (indien gesloten)

Prijs 4 delige schuifpui

De prijzen van zo’n dubbele schuifpui inclusief montage en overige werkzaamheden beginnen vanaf € 6000 Euro

Meer voorbeelden van schuifpuien ziet op EA-Kunststoftechniek

Kunststof schuifpui prijs berekenen

Hoe kun je zelf de prijs van een schuifpui berekenen? Nou, wij hebben wel tabellen, maar toch gaat de berekening in de praktijk anders dan de theorie.

Gemiddeld kost een schuifpui in 2 delen tussen de €4800 en €5500 Euro. Als we een doorbraak moeten maken (muur of andere delen verwijderen) kunt u daar ca €500 Euro bij op tellen. Is er ook een kraan nodig om de schuifpui over de woning te tillen? Dan wordt de prijs nog eens verhoogd met ca €400 Euro.

Prijs van grote schuifpui berekenen

Bestaat een schuifpui uit meer dan 2 delen? Tel dan gerust nog eens tussen de €800 en €1000 Euro bij deze prijs op. Want hoe groter de pui wordt, hoe meer glas en ander materiaal erbij geteld wordt. En een schuifpui in 4 delen zal ongetwijfeld groter dan 2 meter zijn. Want anders zou een 2 delige pui beter volstaan.

Een schuifpui in 4 delen is meestal 3.60 meter of groter. (Er worden zelfs schuifpuien van 6 meter uitgeleverd) Een schuifpui van 5 meter of groter begint dan ook vanaf €6.000 Euro maar in praktijk ligt het gemiddelde rond de €7500 tot €8.000.

Uiteraard zijn alle bovengenoemde prijzen inclusief plaatsen, muurtjes slopen en afvoeren en BTW.

PVC schuifpui

Wilt u meer weten over onze PVC schuifpui? Neem dan contact met ons op.

Altijd goedkoop

Wij zijn altijd de goedkoopste leverancier van elke kunststof schuifpui. Vraag daarom ook vrijblijvend een offerte aan en vergelijk onze prijs met elke andere aanbieder

Gratis offerte

Schuco Schuifpuien staan garant voor levenslang comfort. Kies daarom voor kwaliteit.

Uw mening telt!

Heeft u een schuifpui besteld en is deze geheel volgens uw verwachting geplaatst? Laat het dan weten. Zo helpt u andere mensen beslissen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kunststof schuifpui
Average rating:  
 7 reviews
 by Kim en Olaf

Op zich zijn we best tevreden, maar er was vooraf afgesproken dat we een gratis horren zouden krijgen, maar blijkbaar gold dat niet voor de schuifpui. Alles is wel mooi afgewerkt en zo

 by Leon en Karin Schuurmans

Wij zijn tevreden, alles is gegaan zoals afgesproken en het resultaat is erg mooi. Daarom geven we graag een review af.

 by Kenneth

Erg mooie schuifpui, alleen duurde het 6 weken voor we onze hor kregen.

 by Anja van Zuilekom

In December 2016 bestelden we een schuifpui van Schuco. Deze werd in maart geplaatst. Wat een verschil zeg.. hadden we veel eerder moeten doen!

 by Benjamin de Kort

Erg mooie schuifpui. Lijkt ook van goede kwaliteit te zijn maar ik ben geen kenner natuurlijk. Hij schuift wel makkelijk

 by Gerard en Maaike

Voor onze achtergevel bestelden we een kunststof schuifpui van 3 meter breed. De hele gevel is weggesloopt. Gelukkig is het allemaal goed gekomen, en we zijn erg tevreden met onze nieuwe schuifpui

 by Ronald en Mieke ter Weegh

Naast een aantal kozijnen aan de voorkant kregen we ook een nieuwe schuifpui. Alles zonder problemen verlopen en we kunnen het alleen maar aanraden.