Dakkapel renovatie

Met onze goedkope PVC kozijnen zijn we perfect in staat om uw oude dakkapel helemaal te renoveren. En dan natuurlijk direct met het allerbeste materiaal dat mogelijk is. Zo heeft renoveren immers het beste resultaat.

Daarom renoveren we de bestaande kozijnen van uw oude dakkapel met kunststof kozijnen van Schuco. Helemaal ingedeeld naar eigen wens en kleur.

Hoe gaat een dakkapel renovatie?

Dan zijn we er nog niet, een dakkapel bestaat uit meer delen dan alleen de kozijnen. Zo zit er een dak op, met zijwangen aan de zijkant en zit er vaak lood omheen om regenwater tegen te houden zodat het niet naar binnen loopt.

Bij een dakkapel renovatie wordt uw hele dak van boven tot onder gestript. Dus boeidelen, zijwangen, lood en kozijnen gaan eraf of eruit. Ook het dak wordt grondig gecheckt op mogelijke lekkages. Want alles moet goed gebeuren, anders doen wij het niet.

Daarna wordt uw dakkapel helemaal in ’t nieuw gezet. Vaak worden de zijwangen met keralit afgewerkt met isolatiemateriaal aan de binnenzijde. De boeidelen kunnen met plastisol worden afgewerkt, met trespa of met keralit. Dit gaat vaak in overleg met uzelf.

Het eindresultaat: … beter dan nieuw…

Het eindresultaat is een beter dan nieuw dakkapel, waar u weer probleemloos vele jaren mee verder kunt.

Wat kost een dakkapel renovatie?

Vaak wordt gedacht dat renovatie hetzelfde kost als een nieuw dakkapel. Nee dus. Een complete renovatie van uw oude bestaande dakkapel kost tussen de € 4500 en €5000 Euro. Daarvoor zijn alle noodzakelijke werkzaamheden verricht, inclusief materiaalkosten en BTW. De prijs van een nieuw dakkapel ligt veel hoger, dus de prijs van een dakkapel renovatie is aantrekkelijker dan u denkt.

Ik wil ook een gerenoveerd dakkapel

Wilt u meer weten over onze dakkapel renovatie? Of bent u benieuwd naar de prijs van een dakkapel renovatie? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen kunnen berekenen wat de kosten van uw gerenoveerde dakkapel zijn. Wilt u meer weten over de prijs van een nieuw dakkapel volg dan de link.

error: Content is protected !!