Kunststof voordeur

Kunststof deuren van Schuco

Op zoek naar een kunststof voordeur? Een deur wordt altijd inclusief kozijn vervangen. Daarom kost een kunststof deur altijd meer dan een ander kozijn. Tevens verdient een kunststof voordeur de meeste aandacht. Ten eerste moet uw nieuwe voordeur stevig, veilig, isolerend en duurzaam zijn. Verder moet een kunststof deur natuurlijk in de stijl van uw woning passen.

Schuco biedt al deze mogelijkheden in haar kunststof voordeuren. Zo is het omliggende kozijn van uw deur voorzien van het sterkste en dikste staal, en al het hang en sluitwerk voorzien van SKG keurmerk om te zorgen dat inbrekers geen mogelijkheid hebben om uw woning te betreden.

Al onze kunststofdeuren worden voorzien van rolnokken en paddestoelnokken voor extra veiligheid. Ook de gegalvaniseerde stalen kern worden in de hoeken dichtgelast. Kies ook een ultra veilige kunststof deur en maak snel een afspraak met onze adviseurs.

Kunststof voordeur met houtlook

Ook aan de uitstraling heeft Schuco ruimschoots gedacht. Met meer dan 100 modellen en verschillende voordeuren is er voor elke wens en type woning zeker een passende kunststof voordeur te kopen. We raden aan om de voordeur van een houtnerf te voorzien, zodat uw voordeur een heuse houtlook heeft. Door deze houtlook kan zelfs een doorgewinterde timmerman niet meer zien dat u een kunststof voordeur heeft.

Ook aan duurzaamheid geen gebrek met Schuco voordeuren. Elk onderdeel is honderden keren getest op mogelijke zwakheden, zodat we zeker weten dat uw nieuwe voordeur jarenlang meegaat zonder onderhoud. Schuco kunststof kozijnen zijn net als onze schuifpuien voorzien van het hardste staal om te zorgen dat deze levenslang meegaan en levenslang veiligheid bieden tegen inbrekers.

Wat kost een kunststof voordeur?

Deuren zijn inclusief het kozijn de duurste kozijnen om te vervangen. Dat is logisch als u de reden weet. Kunststof deuren worden namelijk het vaakst gebruikt. Niemand gaat door de ramen naar binnen als er een deur ter beschikking is. Daardoor hebben deuren het meest te verduren. Dit alles maakt dat de prijs van een kunststof voordeur al snel kan oplopen. Natuurlijk heeft het type deur, brievenbus of zijlicht wel invloed op de prijs.

Kunststof voordeur inclusief kozijn

Om op een correcte wijze een kunststof deur te plaatsen, is het noodzakelijk dat ook het hele omliggende kozijn vervangen wordt. Anders zouden we een kunststof deur in een houten kozijn moeten monteren, en dat kan natuurlijk niet de bedoeling van een goede renovatie zijn.

Kunststof voordeur prijzen

Wat kost een kunststof voordeur? Vaak gehoorde prijzen liggen toch al snel rond de 4000 Euro. Bij PVC-Kozijnen bieden we sterk concurrerende prijzen voor onze voordeuren, en deze liggen rond de €3000 Euro. Dat is dan inclusief het kozijn, plaatsen, binnen- en buitenafwerking, onderdorpel en SKG** deurbeslag, en 21% BTW.

Kunststof voordeur met brievenbus

De beste deur is een kunststof voordeur uit eigen productie. Deze zijn steviger, en in zo’n deur kan ook veilig een brievenbus gemonteerd worden zonder dat de deur aan kwaliteit moet inleveren. Andere voordelen van deuren uit onze eigen productielijn zijn dat de voordeuren steviger, inbraak-veiliger en kleurvaster zijn dan alle andere deuren. Maak daarom kennis met onze Schuco voordeuren.

Voordeur met zijlicht

Het kan voorkomen dat het hele kozijn van uw deur bestaat uit de deur zelf, met daarnaast een zijlicht. In zo’n geval wordt alles vervangen. Dus de complete kunststof deur met zijlicht. Voordeel is dan ook dat u kunt kiezen voor een andere indeling, bijvoorbeeld meer glas,of juist meer dicht, deur in het midden of juist niet.. Vaak wordt dit met de monteur die komt inmeten goed besproken. Als u kiest voor meer glas kan ook voor melkglas worden gekozen zodat er wel licht naar binnen komt.

Alles binnen eigen beheer

Bij PVC-Kozijn.nl hebben we alles in eigen beheer. Dus zowel de productie als de montage wordt door onszelf uitgevoerd. Dat maakt dat we een goedkope kunststof voordeur kunnen leveren zonder te besparen op noodzakelijke hoge kwaliteitseisen.

Kunststof deuren afbeeldingen

Enkele voorbeelden zien van eigen gemaakte kunststof deuren? Zie hieronder enkele geplaatste deuren. Heeft u zelf een idee over hoe uw nieuwe deur er uit moet zien? Ook dat kan. We kunnen vrijwel elke deur maken die u in gedachte heeft. Neem daarvoor contact met ons op.

Scharnieren voor PVC deuren

Uiteraard leveren we alleen SKG veilig deurbeslag. Ook de scharnieren spelen daarbij vaak een grote rol. Wij gebruiken in al onze kunststof deuren alleen de beste materialen, dus ook de beste scharnieren. Een vaak gestelde vraag is of de scharnieren zichtbaar zijn. Ja, deze kunnen we namelijk niet in de deur zelf verwerken. Enkele voorbeelden ziet u hieronder.

De voordelen van een kunststof deur op een rij

 • Onze kunststof voordeuren zijn brandvertragend
 • Schuco deuren zijn inbraakwerend
 • Een kunststof voordeur is warmte isolerend
 • Standaard voorzien van hoog isolerende ISO stone onderdorpels
 • Al ons deurbeslag is voorzien van anti kerntrek beveiliging
 • U kunt zelf uw eigen voordeur samenstellen
 • Geen deurpanelen, maar gegalvaniseerde staalverbindingen
 • Zowel buiten als binnenzijde voorzien van HR++ gelaagd veiligheidsglas
 • Voorzien van KOMO certificaat
 • Onze PVC deur voldoet aan politiekeurmerk veilig wonen
 • Standaard voorzien van SKG 2 of 3 sterrenbeslag
blank
Onze kunststof deuren zijn inbraakveilig. Voor meer informatie kunt u kijken op EA-Kunststoftechniek

Meer weten over onze voordeuren?
Neem contact op en ontvang een gratis prijsopgaaf voor uw nieuwe voordeur

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kunststof voordeur
Average rating:  
 3 reviews
byPeter en Renate Beekveld onKunststof voordeur

Onze hele woning is gerenoveerd, maar het mooist is onze nieuwe kunststof voordeur. Meteen een heel verschil!

byAnoniem onKunststof voordeur

Erg mooie en solide voordeur. We kozen voor een model met veel glas erin, omdat het anders te donker zou worden. Geen opmerkingen.

byHenry van het Loo onKunststof voordeur

Geen opmerkingen over de deur, deze is schitterend en ook goed gemonteerd. Alleen werd de brievenbus pas 4 weken later geleverd waardoor we een bak aan de muur moesten hangen.

error: Content is protected !!