Openslaande deuren kunststof

Kunststof terrasdeuren kopen? Maak kennis met de collectie openslaande deuren van Schuco. Aan elk detail is gedacht. Zowel aan comfort, uitstraling en comfort als veiligheid en inbraakpreventie. Zo kunt u maximaal genieten van de luxe die openslaande tuindeuren bieden. Zowel in de zomer als in de winter bieden openslaande deuren genot. In de winter blijft het lekker warm binnen dankzij de hoge isolatie waardes van Schuco, en in de zomer bieden terrasdeuren een perfecte mooie doorgang naar uw tuin of balkon.

Openslaande tuindeuren zorgen voor een authentieke uitstraling aan de woning. Daarnaast kan men met terrasdeuren van Schuco een smalle woonkamer of keuken meer lucht en licht geven. De deuren zorgen namelijk voor een optische vergroting van de woonruimte.

Klassiek of modern

Natuurlijk kan met kleine details al een grote verandering worden gecreeerd. Bijvoorbeeld de klassieke uitstraling, waarbij een borstwering in beide deuren wordt aangebracht. Zo ontstaat het meer landelijke effect. Bij landelijke deuren passen ook raamroedes goed, waarmee ruitjes in het glas worden aangebracht om de klassieke uitstraling compleet te maken.

Bij een moderne look wordt vaak voor strak en veel glas gekozen. Ook het gebruik van bovenlichten (extra raampjes boven de deuren) worden vermeden om de uitstraling van de deuren groots te doen lijken.

Samengevat:
Openslaande deuren van Schuco bieden een luxe uitstraling welke naar eigen wens kan worden ingevuld. Onze adviseur vertelt u er graag meer over.

Kunststof terrasdeuren van Schuco

Voordelen van openslaande deuren:

 • Vergroot het contact met de tuin
 • Openslaande terrasdeuren creëren meer lucht en licht
 • Leverbaar in vrijwel alle RAL kleuren en verschillende designs
 • Voldoen aan richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen
 • Klassieke raamroedes mogelijk voor extra sfeer
 • Kunststof openslaande deurprofielen zijn met staal versterkt
 • Standaard wordt gewerkt met extra brede profielen voor een sterkere constructie

Nadelen van openslaande terrasdeuren:

 • Door wind kunnen deuren open of dicht waaien
 • Stoelen, tafels of terras kunnen niet direct achter de deuren geplaatst worden omdat de deur open moet kunnen
 • Bredere (dubbele) tussenstijlen dan schuifpui
 • Scharnieren altijd zichtbaar op de deurstijl

Zoal u ziet, kennen dubbele deuren ook enkele nadelen die u niet heeft bij een schuifpui. Als u door het lezen van deze zaken toch liever een schuifpui heeft dan dubbele deuren, kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een kunststof schuifpui. Deze worden ook door Schuco gemaakt, en wellicht is dit een goed alternatief om toch meer ruimte of uitstraling te creëren.

Meer weten? Neem contact op met EA-Kunststoftechniek op nummer 053-4787118

error: Content is protected !!