Keralit gevelbekleding

Wilt u uw gevel isoleren, vervangen of verduurzamen? Vaak wordt bij het vervangen van de kozijnen ook gekeken naar tussenliggende gevels. U wilt natuurlijk maximaal rendement. Daarom wordt ook gekeken naar oplossingen om de gevel onderhoudsvrij en goed isolerend te maken.

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm en niet van hout te onderscheiden. Keralit is duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor elke gevel. Deze kunststof rabatdelen worden van gerecyclede materialen gemaakt. Daarbij hoeft u keralit nooit meer te schilderen. Dit geeft natuurlijk een snelle waardevermeerdering van uw woning.

Werkwijze

Er zijn diverse materialen in omloop, maar wij werken al 20 jaar met Keralit. De oude gevel wordt geheel verwijderd, waarna er eerst nieuwe isolatie geplaatst wordt. Daaroverheen wordt een eenzijdig vochtdoorlatende dampfolie geplaatst. Dat doen we omdat zo het vocht wel uit, maar niet meer in uw woning kan komen. Als laatste worden dan de Keralit rabatdelen geplaatst.

Verschillende breedtes

Deze Keralit geveldelen zijn in verschillende werkbreedtes leverbaar. Het meest populaire model is de 143mm versie. Alle keralit geveldelen zijn in ca 30 kleuren leverbaar zodat er altijd een passende oplossing is voor uw gevel.

De voordelen op een rijtje:

  • Onderhoudsvrij
  • UV bestendige toplaag met houtnerf
  • in meer dan 30 kleuren leverbaar
  • zowel horizontaal als verticaal te plaatsen
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • hoogwaardige afgewerkte uitstraling
  • waardevermeerderend voor uw woning

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw gevel? Neem dan direct contact met ons op. Omdat we ruime ervaring hebben in de juiste werkwijze om uw gevel te voorzien van onderhoudsvrije rabatdelen kunnen we u goed adviseren.

Dakranden met Keralit

Wist u dat Keralit ook gebruikt kan worden voor boeidelen of dakranden? Dankzij het gepatenteerde ophangsysteem is een Keralit dakrand 3 x sneller te monteren dan andere systemen. De dakrandpanelen van Keralit geven uw woning een compleet afgewerkte uitstraling. Meer weten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

error: Content is protected !!