Kunststof achterdeur

Uw achterdeur vervangen voor een kunststof achterdeur? De achterdeur is bij de meeste mensen het meest gebruikte kozijn. Juist daarom is kwaliteit erg belangrijk. Niet iedereen doet namelijk altijd even voorzichtig met het open of dichtdoen. De achterdeur moet stevig zijn, om windvlagen of dichtgooien te overleven.

Ook moet de achterdeur bestand zijn tegen inbrekers. Daarom is een kunststof achterdeur van Schuco de beste oplossing voor alle problemen.

Kunststof achterdeuren van EA-Kunststoftechniek zijn zwaar inbraakwerend en hebben een dikte van 70 mm. EA-Kunststoftechniek levert géén paneeldeuren die worden opgevuld met piepschuim. Onze deuren worden op maat gemaakte kwaliteitsdeuren. (geldt natuurlijk ook voor onze kunststof voordeur)

Onze deuren trekken nooit scheef of krom, en zijn voorzien van een robuuste driepunt sluiting. Tijdens het productieproces worden de deuren net als onze pvc kozijnen verzwaard en verstevigd met stalen frame. Nadien worden alle deuren voorzien van Politie Keurmerk Veilig Wonen hang- en sluitwerk. Kwalitatief zwaardere kunststof deuren zijn nergens leverbaar.

Zowel onze voor- als achterdeuren zijn deuren waar inbrekers liever aan voorbij gaan omdat ze extra inbraakwerend en zeer moeilijk te forceren zijn. Ze isoleren maximaal en u hoeft ze nooit meer te schilderen. Voor elke stijl en elk design is er de perfect passende deur uit te zoeken.

Meer weten over onze robuuste en inbraakwerende deuren? Kijk hier voor alle kunststof achterdeuren of vraag direct de beste prijs. Onze adviseur vertelt u er graag meer over.

Ja, vertel ons meer over de beste kunststof achterdeur van Schuco

blank
Kijk, zo kan het bijvoorbeeld ook. Een kunststof achterdeur van glas, om zo toch meer tuin bij uw keuken te betrekken. Creëer op speelse wijze meer optische ruimte.
error: Content is protected !!