Horren voor draaikiep ramen

Als we onze kozijnen geleverd en/of gemonteerd hebben, krijgen we natuurlijk vaak vragen of we horretjes leveren. Want in de zomer wil je genieten van de voordelen van draaikiepramen en moeten insecten buitenshuis blijven. Zoals de meeste bedrijven die kozijnen leveren geven wij ook vaak de horren gratis weg na montage. Maar wat als je geen horren hebt gekregen van je huidige leverancier? Is er dan geen mogelijkheid om snel en goedkoop aan horren te komen?

Jawel, die is er natuurlijk wel. U kunt namelijk heel eenvoudig inzethorren bestellen die speciaal bedoeld zijn voor kunststof kozijnen. Onze inzet hor is van aluminium gemaakt dat in kleur te bestellen is. Deze inzethor zet u dan in uw huidige draaikiepraam wanneer deze volledig open gedraaid naar binnen is. De inzethorren klikt u simpel in de opening vast, en u kunt uw draaikiepraam weer dicht doen en gebruiken als vooraf.

De inzethor blijft meestal het hele jaar door zitten in het draaikiepraam. Doordat onze horren weerbestendig zijn kunst u ze ook gerust laten zitten voor de tijd wanneer u ze echt nodig heeft. Zo hoeft u niet bij de eerste zon in het jaar op zoek naar uw horren te gaan.

Wat kosten inzethorren?

Inzethorren in standaard kleuren zijn te bestellen vanaf 60 Euro, afhankelijk van de kwaliteit. Bij ons kost een gemiddelde hor in kleur naar keuze ook vanaf €50 Euro. Uiteraard is de afmeting wel belangrijk voor de uiteindelijke prijs die u betaalt. Maar één ding is zeker: u betaalt bij ons altijd minder als elders. Doordat we horren direct bij de fabriek bestellen worden overtollige kosten vermeden en daardoor leveren we goedkope inzethorren op maat.

Hoe bepaal ik de afmeting van mijn hor?

Natuurlijk moet uw hor passen in uw kozijn. De bedoeling is immers dat u de horretjes gewoon vastklikt zoals dat ook hoort. Daarvoor moeten horren wel goed worden ingemeten. Hoe doen we dat? U berekent de juiste maat van uw inzethor door de dagmaat van uw kozijnen te meten. De dagmaat is de kleinste doorkijkmaat van uw raam als deze geopend is. Dus raam naar binnen open draaien, de afstand meten van de kleinst mogelijke opening meten en deze maten vult u in bij het bestellen.

Moet ik precies meten?

Meten is weten, zeggen ze. Maar geen zorgen over enkele milimeters of minimeters meer of minder. Doordat het aluminium frame zeer buigzaam is zal de hor altijd passen en eenvoudig kunnen worden ingeklikt.

  • Bestel gelijk uw inzethorren op maat
  • Altijd de laagste prijs
  • Snel en gratis thuis geleverd
PVC kozijnen
Average rating:  
 0 reviews