Kunststof kozijnen Duitsland

Made in Germany

In geen enkel ander land zijn kunststof kozijnen en ramen zo populair als in Duitsland. Daarom kunt u erop vertrouwen dat de Duitse fabrikanten expert zijn in de productie van kunststof kozijnen. Schuco is daarbij regerend marktleider van hoogwaardige kunststof kozijnen, ramen en toebehoren en tevens de grootste producent in heel Europa.

Kozijnen uit Duitsland prijzen

Woont u in een grensgebied met Duitsland? Dan was het in het verleden beslist aantrekkelijk om eens over de grens te informeren naar kunststof kozijnen prijzen in Duitsland. Juist omdat daar veel concurrentie is konden de prijzen sterk afwijken van Nederland. Tevens verdienden Duitse monteurs vroeger minder dan Nederlandse montageploegen, dus dit kon in veel gevallen oplopen tot een prijsverschil in uw voordeel.

Voordelen Kunststof kozijnen uit Duitsland

Kunststof kozijnen zijn een Duitse uitvinding en jarenlang hadden ze ook een grote voorsprong op Nederlandse aanbieders. Maar in de loop der jaren is de kwaliteit door de Nederlanders wel ingehaald.

Tegenwoordig is het verschil allang niet meer zo groot, en zeker de Duitse kozijn leveranciers in de grensgebieden hebben de prijzen sterk naar boven aangepast. Daarbij zijn de Nederlandse consumenten tegenwoordig zeer kritisch over afwerking en uiterlijk, waardoor de Duitse leveranciers nu feitelijk achter de Nederlanders aanlopen. Zeker op gebeid van kunststof deuren zijn we in Nederland ver voor op de Duitsers.

Duitse kunststof kozijnen met Nederlands renovatie profiel

De reden is dat we in Nederland niet op dezelfde manier ons huis bouwen als in Duitsland. In Duitsland wordt met een vlak profiel gewerkt. Dunne slanke kozijnen die op de binnenmuur van de woning worden geplaatst.

Als u een woning heeft die net als Duitse woningen een lagere binnenmuur heeft dan de buitenmuur, is het aantrekkelijk om eens voor prijzen te informeren bij uw oosterburen. Denk aan sommige woningen in Limburg.

Echter, meestal hebben de huizen in Nederland een binnen- en buitenmuur op gelijke hoogte, en moet er met een Nederlands renovatie profiel worden gewerkt. Vrijwel alle in Nederland voorkomende merken hebben een verbreed profiel dat de breedte van zowel binnen- als buitenmuur overbrugt.

Nederland loopt in op Duitse ‘grundlichkeit’

Daardoor verschilt de montage ook. Daarbij heeft Nederland een inhaalslag gemaakt met zowel prijs als kwaliteit. Het prijsverschil is allang niet meer zo groot als vroeger, en dan wordt gelukkig steeds vaker aandacht aan kwaliteit, afwerking en overige zaken besteed. Ook het uiterlijk is in Nederland een grote factor terwijl in Duitsland alleen gekeken wordt naar gladde basic uitvoeringen.

Schuifpuien Duitsland prijzen

Vooral een kunststof schuifpui wordt in Nederland vaak gekozen met kleur en houtnerf, terwijl de Duitsers volhouden aan gladde basic uitvoeringen. Ook worden daar nog kiepschuifpuien geleverd, terwijl in Nederland allang bekend is dat een hefschuifpui vele malen beter is. Zie ook kunststof schuifpui

Wilt u toch een kunststof kozijnen prijs ontvangen die concurrerend is met Duitse aanbieders, neem dan eens contact met EA-Kunststoftechniek op. Zij hanteren scherpe prijzen, zeker als u volstaat met basic uitvoeringen van uw nieuwe kozijnen.

Meer over Duitse kozijnen?

Bent u ook benieuwd wat uw voordeel kan zijn? Neem dan contact met ons op.

Scherpe prijs

Wij bieden Duitse kozijnen met Nederlandse voordelen en montagewijze.

Duitse kwaliteit

We zijn gespecialiseerd in het plaatsen, leveren en monteren van Schuco. Bespaar niet op kwaliteit en kies ook voor de beste kozijnen voor uw woning.

Ja, ik wil meer weten

Zijn kunststof kozijnen goedkoper in Duitsland?

Vroeger wel. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders die kunststof kozijnen goedkoop aanbieden, waardoor het prijsverschil vaak niet meer interessant genoeg is.

Hoe kan ik kunststof kozijnen uit Duitsland kopen?

Wij leveren Duitse kwaliteit van Schuco. We bestellen de profielen en maken ze op maat voor u. Zo zijn we goedkoper dan alle andere aanbieders. Dit geldt natuurlijk voor kozijnen, maar ook voor schuifpuien

Wat kosten kunststof kozijnen voor een hele woning?

De prijzen van kunststof kozijen varieren sterk per woning. Als stelregel geldt dat het nooit meer dan 20.000 Euro mag kosten. De kunststof kozijnen prijzen

Kan ik mijn kunststof kozijnen maandelijks betalen?

Ja, dat kan. In veel gevallen kan een financiering worden afgesloten om de aflossing te voldoen. Veel mensen kiezen voor om kunststof kozijnen financieren

Wat kost een kunststof voordeur?

De prijzen van kunststof deuren varieren tussen de 3000 en 4000 Euro. Lees meer op kunststof voordeur

error: Content is protected !!