Blog Post

Opgeleverd in Apeldoorn

Als u kunststof kozijnen koopt, wilt u natuurlijk zien hoe een bedrijf werkt. Want het internet staat vol met wanprestaties van slechte bedrijven. En omdat kunststof kozijnen niet goedkoop zijn, is het altijd raadzaam om referenties op te vragen.

Voor mensen die in Apeldoorn wonen en kunststof kozijnen willen aanschaffen hebben we uiteraard veel referenties en opgeleverde adressen van tevreden klanten. We willen u graag een kijkje laten nemen in onze opgeleverde woningen in Apeldoorn.

Zo hebben we aan de kruizemuntstraat in Apeldoorn een woning voorzien van kunststof kozijnen. Alle houten kozijnen zijn vervangen voor Schuco kozijnen. Ook aan de achtergevel is het nodige verbouwd. Het kozijn aan de achterkant van de woonkamer is vergroot tot aan de grond, en daarvoor in de plaats is een mooie kunststof schuifpui terug gekomen.

Natuurlijk kunnen we meerdere referenties overleggen. Neem daarvoor contact met ons op zodat we in uw wijk een woning kunnen laten zien die door ons gerenoveerd is.

Overweegt u ook om kunststof kozijnen in Apeldoorn te kopen? Wij leveren de beste kwaliteit kunststof kozijnen in Apeldoorn, en we werken altijd volgens richtlijnen van VKG, KOMO en volgens de regels van het nieuwe bouwbesluit 2020. Kom niet voor verrassingen te staan en bestel uw nieuwe kunststof kozijnen bij PVC-kozijnen.nl.

  • Altijd lage prijzen
  • Kwaliteit van Schuco
  • montage met zeer ervaren monteurs
  • KOMO gecertificeerde kozijnen, deuren en schuifpuien
  • 20 jaar garantie na oplevering

Interessant? Neem dan snel contact met ons op om uw beste prijs voor kunststof kozijnen in Apeldoorn te ontvangen.

error: Content is protected !!