Blog Post

Schuifpui 4 delen

Schuifpui 4 delen

Bij een schuifpui wordt vaak een beeld gevormd van een 2 delige pui, waarbij één deel voor het andere te schuiven is. Maar er zijn natuurlijk meer varianten mogelijk.

Vooral bij grote afmetingen zijn er meerdere opties mogelijk. Zo kan een schuifpui van 4 meter bestaan uit 4 delen, waarvan er 2 schuifdeuren zijn, maar uiteraard kan de pui ook één schuivend deel hebben en drie vaste delen.

Meestal worden de 2 binnenste delen naar de buitenkant geschoven zodat er in het midden een grote opening is, maar dit zouden natuurlijk ook de buitenste delen kunnen zijn die naar binnen schuiven.

Afmeting van schuifpui in 4 delen

kunststof hefschuifpui vier delig op maat kopen

Een 4 delige schuifpui is vaak ook minimaal rond de 4 meter breed, maar kan zelfs gemaakt worden van 6 meter breed. Uiteraard zijn het aantal schuivende delen bepalend voor de prijs, net als de afmeting. Als extra stelpost moet u bij een 4 delige schuifpui rekening houden met kosten van een kraan, omdat de pui vaak te groot is om via de gang te worden vervoerd. Onder de link vindt u een filmpje waar te zien is hoe een 4 delige schuifpui over de woning wordt getild.

Hefschuifpui 4 meter

We hebben het al eerder benoemd in onze pagina over schuifpuien, maar juist met grote puien is het altijd raadzaam om te kiezen voor een hefschuifpui. Een kiepschuifpui wordt al vrijwel niet meer gemaakt, maar als er dan toch eentje uit onze fabriek komt is ie zeker geen 4 meter. Grote schuifpuien worden bij ons altijd als hefschuifpui geleverd. (Dit zou overigens voor elke leverancier moeten gelden)

Gelaagd glas aan binnen- en buitenzijde

Standaard werken we met HR++ glas, en dan aan beide zijden gelaagd veiligheidsglas. Dat moet ook wel in verband met politiekeurmerk veilig wonen. Ook het hang en sluitwerk voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en voldoet tevens aan SKG sterren keurmerk.

De prijzen van 4 delige schuifpuien beginnen vanaf €6000 Euro, maar liggen gemiddeld rond de €7500 en €8000 inclusief montage en afwerking.

Meer informatie over onze schuifpuien vindt u uiteraard onder kunststof schuifpui

error: Content is protected !!